Home » Meedoen

Waarom zou u zich aanmelden?

Welk belang heeft u er bij om uw gegevens aan ons te verstrekken? U bereikt hiermee dat uw kantoor gevonden wordt door cliënten die passen bij uw praktijk, de omvang van uw kantoor en uw expertise.

Een aantal voorbeelden van belastingadviseurs die zich aangemeld hebben, zijn al zichtbaar binnen de website o.a.:
Een belastingadvieskantoor in Gouda, klik hier.
Een belastingkantoor in Enschede, klik hier.

Hoe kunt u zorgdragen dat cliënten u optimaal vinden?
  1. Als u uw gegevens verstrekt hebt, komt uw bedrijf bovenaan de zoekresultaten te staan.
  2. U krijgt een eigen pagina binnen Belastingadviseur.nl waarop u uw bedrijf kunt presenteren in tekst en foto. Alle relevante gegevens van uw bedrijf, inclusief uw logo kunnen hierop worden vermeld.
  3. U kunt banneren binnen de website (zie tarieven)
  4. U heeft ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief vacatures te plaatsen, geheel geïntegreerd binnen de website, met verwijzing naar uw eigen pagina.
  5. Mocht u niet over een website beschikken en/of u wenst u uw huidige website of de vindbaarheid daarvan te verbeteren,  neem dan contact met ons op. Wij leveren tegen gereduceerd tarief complete website-pakketten, inclusief een geavanceerd contentmanagementsysteem, zodat u uw website gemakkelijk zelf kunt onderhouden.
Samen staan wij sterk.
U kunt natuurlijk zelf gaan adverteren middels het Google Adwords programma om uw vindbaarheid op internet te gaan vergroten. Los van de kosten van dat Adwords programma is het maar de vraag of u daardoor de clienten aantrekt die bij u passen. U zult waarschijnlijk veel hits op uw website genereren, maar houdt u er ook cliënten aan over?
Wij zetten ons er voor in dat www.belastingadviseur.nl de nummer 1 positie gaat innemen bij Google. Wij staan overigens nu al op pagina 1, als u zoekt op belastingadviseur.
Wij investeren in u, in uw kantoor en in uw vindbaarheid. Opdat u samen met uw toekomstige cliënt een relatie kunt aangaan, waar u beiden baat bij heeft.

Groot voordeel.
Als u eenmaal vermeld bent binnen onze website heeft u er geen omkijken meer naar. Wij geloven in service. Wenst u veranderingen aan uw 'eigen pagina' binnen de website, dan wordt dat binnen 48 uur uitgevoerd, zonder kosten.

U wordt als belastingadviseur niet vermeld?
Sommige belastingadviseurs c.q. -kantoren zijn niet vindbaar middels de zoekmachine van www.belastingadviseur.nl. Dit komt omdat u dan niet als zodanig staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland.
Copyright belastingadviseur.nl 2024 • Colofon • Concept Plan de Campagne • Webdevelopment greenmedia