Home » Over Belastingadviseur
 

Inhoudsopgave

Waarom deze website?

Er zijn bijna ca. 11.000 belastingadviseurs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland. Om hieruit net die belastingadviseur te kiezen die bij u en uw belastingtechnische vragen past, is niet eenvoudig. Deze website en zoekmachine willen u hierbij de helpende hand bieden.

Visie
Belastingadviseur is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich zo noemen. Het is dus belangrijk om enig inzicht te hebben in de kwaliteit van een belastingadviseur. Dat kan op twee manieren. Belastingadviseurs zijn vaak aangesloten bij een beroepsvereniging die kwaliteitseisen stelt. Daarnaast biedt deze website belastingadviseurs de mogelijkheid zich te presenteren.

Mond-tot-mond reclame
Hoe gaat het vaak in de praktijk? U heeft een belastingadviseur nodig en vraagt rond bij vrienden en kennissen.
Ja hoor, iemand heeft er één en heeft daar hele goede ervaringen mee. Blijkbaar past deze adviseur bij uw relatie. Maar of het voor u de meest geschikte is...? Uw situatie en belastingproblematiek is misschien wel heel anders dan die van uw relatie.

Missie
Onze missie is om zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid te geven om zonder verdere verplichtingen in contact te komen met een belastingadviseur die past bij hun behoefte.

Ambitie
Wij willen een bijdrage leveren aan de transparantie van de grote groep belastingadviseurs. Wij bieden een website aan en de mogelijkheid, middels de zoekmachine, waar cliënten en adviseurs bij elkaar worden gebracht. Zij die een belastingadviseur zoeken virtueel kennis met u en uw kantoor kunnen maken.

Dit doen wij door alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven belastingadviseurs op te nemen in onze zoekmachine. Daarnaast vragen wij deze adviseurs aan te geven welke specialisaties zij hebben. U weet dan op welk gebied ze vooral deskundig zijn. De zoekmachine houdt rekening met de door u gewenste vestigingsplaats.

Niet vindbaar?
Sommige belastingadviseurs zijn niet vindbaar middels de zoekmachine. Dit komt omdat zij niet als zodanig ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Nederland.

Voor meer informatie of heeft u vragen, zie contact.


Copyright belastingadviseur.nl 2024 • Colofon • Concept Plan de Campagne • Webdevelopment greenmedia