Home » Informatie Voor Belastingadviseurs

Informatie voor belastingadviseurs

Met deze website en zoekmachine bieden wij u als belastingadviseur de mogelijkheid in contact te komen met cliënten die juist naar ú op zoek zijn.

Visie
Belastingadviseur is geen beschermd beroep. Iedereen mag zich zo noemen. Het is dus voor een toekomstige cliënt belangrijk om enig inzicht te hebben in de kwaliteit van een belastingadviseur. Dat kan op twee manieren. Als een cliënt kan zien van welke beroepsvereniging een adviseur lid is, dan kan hij op basis van de eisen die deze vereniging stelt de kwaliteit beoordelen. Daarnaast biedt deze website belastingadviseurs de mogelijkheid zich te presenteren. Het is voor een cliënt ondoenlijk  om bijvoorbeeld een aantal belastingadviseurs te bellen voor een kennismakingsgesprek  of om alle websites door te spitten.

Missie
Onze missie is om zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid te geven om zonder verdere verplichtingen in contact te komen met een belastingadviseur die past bij hun behoefte.
Transparantie aanbrengen is een van de uitgangspunten, door middel van een eenvoudige doch doeltreffende zoekmachine, waarin alle belastingadviseurs in Nederland zijn opgenomen.
Belastingadviseurs kunnen bij Belastingadviseur.nl aangeven:
• bij welke beroepsverengingen zij zijn aangesloten
• in welke werkzaamheden zij zijn gespecialiseerd
• voor welke disciplines zij in het bijzonder werkenCopyright belastingadviseur.nl 2024 • Colofon • Concept Plan de Campagne • Webdevelopment greenmedia