Welkom bij Jongbloed Fiscaal Juristen

Wij optimaliseren uw fiscale positie

Dennis J.B. Jongbloed is sedert 15 jaar fiscaal jurist, of zoals men in de volksmond noemt, een belastingadviseur. Als fiscaal jurist ben ik onconventioneel en een adviseur naast mijn klant. Geen maatpak, stropdas of belachelijke tarieven (mijn tarief is € 165 per uur exclusief omzetbelasting)  en afspraak is afspraak. 

Op mijn kantoor wordt duidelijk, zonder enig voorbehoud en los van andere adviseurs advies gegeven. Volledig onafhankelijk van anderen adviseren schept een basis voor vertrouwen tussen klant en adviseur. Het fiscale vak is erg boeiend en eigenlijk zijn er dagelijks veranderingen, veel lezen en blijven nadenken is dan ook noodzaak.

Wat zeggen mijn klanten?
Mijn klanten zeggen over mij: een vechtjas, no nonsense, levensgenieter, creatief, lawaaipapegaai, strategische Terrier en bovenal een erg slechte verliezer. Het bedenken van fiscale structuren vind ik het leukste van mijn vak.  

De adviespraktijk
Van collega vakbroeders zie ik nog te vaak slechte adviezen die bol staan van ingewikkelde woorden en wollig taalgebruik. Fiscale wetgeving is lastig genoeg, dus maak een advies leesbaar, duidelijk en kort. De taal van de klant spreken en een advies beperken tot maximaal twee A4 'tjes dat is de kunst. Voor iemand die zijn vak echt begrijpt is dit geen kunst maar voor de fiscale techneuten of adviseurs die geen kleur bekennen is dit een probleem. Nog steeds zie ik adviezen met teveel voorbehouden en mitsen en maren, jammer...

Ik voel en ben één met mijn klant en zie mezelf als probleemoplosser en dealmaker. Conflicten of problemen los ik op en geschillen worden in overleg met de Belastingdienst of de tegenpartij geregeld. Ik heb een hekel aan nodeloos procederende juristen, edoch als procederen moet zal ik het niet schuwen. Soms moet je bijten om een probleem op te lossen!

Contactpersonen
Mr. Dennis J.B. Jongbloed  (fiscaal jurist)
Judith Kuis  (office manager)
Specialisme Particulier
Aangifte IB algemeen
Onroerende zaken
Rechtsbijstand bij fiscale geschillen
Specialisme Zakelijk
Bedrijfsovername
Fusie
Internationaal zakendoen
Bedrijfsoverdracht
BTW-aangifte
Corporate finance

Jongbloed Fiscaal Juristen
Oldenzaalsestraat 125
7514DP ENSCHEDE
053 - 4327200


« Terug naar het zoeken

Copyright belastingadviseur.nl 2023 • Colofon • Concept Plan de Campagne • Webdevelopment greenmedia